top of page

els NOSTRES PANS

PA DE BLAT ANTIC AMB AIGUA DE MAR     3.90€
blat antic 1.JPG

Sabor lleugerament dolç amb tocs molt aromàtics provinents dels blats antics. En aquest pa destaca el seu contingut en aigua de mar. L'aigua de mar és un nutrient excel·lent. El seu ph alcalí i la seva gran riquesa mineral, en la qual es troben tots els elements de la taula periòdica, fan d'aquest líquid un aliment molt beneficiós a nivell cel·lular. Etimològicament, mar ve del llatí mare. Directament ens uneix a l'expressió “Mare”. I, per tant, a la vida, a qui atorga el naixement, i ens ofereix el sentiment d'exuberància, de desbordament, de mirada infinita.

Ingredients: 

Farines de blats antics 

(alcalà, xeixa i forment) integrals, 

aigua de mar i massa mare de 

cereals antics.

Format: barrot. Pes aprox: 850 gr.

PA D'ARRÒS I CIGRONS     5.00€
arros i cigro 1.JPG

Sabor suau, subtilment amarg i lletós, pel seu contingut en farina de cigró. La farina d'arròs és una font significativa en vitamines del grup A i B i aminoàcids essencials. La farina de cigró és rica en vitamines del grup B. Aquesta mescla fa aquest aliment molt recomanable per a persones que pateixin problemes intestinals, problemes reumàtics o fibromiàlgia. 
Apte per a dietes sense gluten.L'arròs és planta en aiguamolls, terres humides. Aquests conceptes ens relacionen amb la necessitat de tenir suficient aigua en el nostre organisme. De deixar que les nostres emocions circulin per les nostres venes i banyin el nostre cor.

Ingredients: 

Farina d'arròs integral, farina de cigró, midó de blat de moro, midó de tapioca, psyllium, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal, llevat sec i massa mare de blat sarraí. (Tots els nostres productes contenen traces de gluten).
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA DE BLAT SARRAÍ I LLAVORS     6.15€
fajol & llavors 2.JPG

Pa de blat sarraí i llavors. Sabor que ens evoca les aromes de la terra, intens i lleugerament amarg. Aquest pa barreja una lleugera amargor amb el toc torrat i aromàtic de les llavors, a més de l'aportació cruixent d'aquestes últimes. Destaca pel seu alt contingut en fibra, el que fa d'aquest aliment que tingui un alt poder saciant. 

El seu gran valor en midó resistent afavoreix la salut del colon i nodreix la flora intestinal. A més, el seu contingut en llavors aporta micronutrients que afavoreixen el sistema nerviós i muscular de l'organisme. Apte per a dietes sense gluten. Una de les accepcions de la paraula sarraí és: “habitant del desert”. Ens comunica el valor de la solitud com a poder de transformació. I la llavor ens acosta a l'acte de germinar, de sembrar, de crear; atreu la nostra consciència a l'acte de crear en solitud.

Ingredients: 

Farina de blat sarraí, midó de blat de moro, midó de tapioca, pipes de gira-sol, pipes de carbassa, llavors de sèsam, llavors de lli, psyllium, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal, llevat sec i massa mare de blat sarraí. (Tots els nostres productes contenen traces de gluten).
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA DE BLAT SARRAÍ     5.15€
fajol 1.JPG

Pa de blat sarraí. El seu sabor ens evoca les aromes de la terra, intens i lleugerament amarg. Destaca pel seu alt contingut en fibra i proteïnes, la qual cosa fa que aquest pa tingui un alt poder saciant. El seu gran valor en midó resistent afavoreix la salut del colon i nodreix la flora intestinal. Apte per a dietes sense gluten.Una de les accepcions de la paraula sarraí és: “habitant del desert”

Ingredients: 

Farina de blat sarraí, midó de blat de moro, midó de tapioca, psyllium, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal,  llevat sec i massa mare de blat sarraí. (Tots els nostres productes contenen traces de gluten).
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA DE LLAVORS    4.85€
llavors 1.JPG

Sabor lleugerament torrat i molt aromàtic gràcies a la mescla de llavors que incorporem en la nostra recepta. En general, les llavors són un complement nutritiu extraordinari per la seva riquesa en àcids grassos mono i poliinsaturats. Posseeixen nombrosos micronutrients fonamentals pel bon funcionament del sistema nerviós i muscular de l'organisme.Etimològicament, la paraula llavor prové del llatí semen. És un bell símbol que ens vincula amb l'acte de germinar, de sembrar, de crear.

Ingredients: 

Farina blanca de blat, farina de xeixa integral, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal, pipes de gira-sol, pipes de carbassa, llavors de sèsam, flocs de civada i massa mare de cereals antics
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA DE NOUS   5.00€
nuez 2.JPG

En el seu sabor i textura destaquen les nous. Sensació fresca i lleugera en el paladar. Dins dels seus múltiples beneficis per a la salut, destaquem el seu potencial en la millora de les capacitats mentals degut a que conté diferents components neuroprotectors com la vitamina I, l'àcid fòlic i la melatonina.Etimològicament, nou prové del llatí nux, i a la noguera l’anomenaven nucalis, que ens remet a la idea de nucli. Per aquest motiu, simbòlicament ens uneix amb la sensació del que és nuclear, del que és central i essencial de la vida. Tampoc no oblidem la seva forma de cervell que es vincula a allò central en el sistema humà.

Ingredients: 

Farina blanca de blat, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal, nous i massa mare de sègol.
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA DE SÈGOL   3.90€
segol 1.JPG

De sabor intens, lleugerament àcid i de textura humida. Dins dels múltiples beneficis del sègol per a la salut, destaquem el seu alt contingut en ferro, esplèndid per a la formació de glòbuls vermells i per transportar l'oxigen a l'organisme.
Etimològicament, prové del llatí centenum i significa que rendeix cent per un. Posseir sègol és símbol de tenir abundància.

Ingredients: 

Farina de sègol integral, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal i massa mare de sègol.
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA DE XEIXA I LLI   4.35€
xeixa 2.JPG

Sabor lleugerament dolç i càlid. Molt digestiu i molt poc al·lergogen pel seu baix contingut en gluten. L'alt contingut en llavors de lli, per la seva capacitat de producció de mucílags, el fa especialment beneficiós sobre el tracte intestinal. Simbòlicament, la xeixa, com a varietat catalana antiga de blat, ens uneix a l'original, a la puresa de la cultura, en el sentit de cultiu de l'ànima.

Ingredients: 

Farina de Xeixa integral, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal, llavors de lli i massa mare de sègol.
Format: motlle. Pes aprox: 1000 gr

PA D'ESPELTA I SÈSAM   5.15€
espelta sesam 1.JPG

Sabor i aroma que evoca la noguera i una mica la castanya. Citem algun dels seus beneficis per a la salut: afavoreix la digestió pel seu alt contingut en fibra, i col·labora en la millora de la pell, ja que influeix positivament en la reparació dels teixits de l'organisme. L'espelta posseeix un alt contingut en vitamina B2, manganès i coure.

El sèsam, pel seu alt nivell de greixos insaturats, ajuda a mantenir baixos els nivells de colesterol. Posseeix un alt contingut en calci d'extraordinària assimilació per a l'organisme. Les llavors de sèsam surten per si soles de la seva beina. Per aquest motiu, simbòlicament el sèsam és el que, per art de màgia, obre les portes.

Ingredients: Farina d'espelta integral, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal, llavors de sèsam i massa mare de cereals antics.
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA D'ESPELTA   4.95€
espelta 1.JPG

Sabor i aroma que evoquen la noguera i una mica la castanya. Citem alguns dels seus beneficis per a la salut: afavoreix la digestió, pel seu alt contingut en fibra, i col·labora en la millora de la pell, ja que influeix positivament en la reparació dels teixits de l'organisme. L'espelta posseeix un alt contingut en vitamina B2, manganès i coure. Simbòlicament, tenir espelta està relacionat amb posseir substància, fonament de vida.

Ingredients: Farina d'espelta integral, aigua microfiltrada amb ceràmiques actives, sal marina artesanal i massa mare de cereals antics.
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA D'HIVERN   4.80€
hivern 1.JPG

Aquest pa és una explosió de sabors. Es barregen en el paladar el dolç, l'aromàtic, el fresc i el picant. A nivell medicinal, destaquem en aquest aliment el seu contingut en dàtils i figues, tots dos extraordinaris pel seu contingut en potassi, per la qual cosa pot ajudar considerablement a la regulació de la pressió arterial. També el seu contingut en gingebre i canyella ajuda a buidar les vies respiratòries. És un aliment de mescla de sabors, de sensacions per al nostre paladar. Com la vida mateixa, que ens ofereix multitud d'experiències per gaudir-les, per assaborir-les.

Ingredients: Farina blanca de blat, nous, avellanes, dàtils, figues, gingebre, canyella, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal i massa mare de sègol.
Format: motlle. Pes aprox: 750 gr

PA DE BLAT SARRAÍ I SÈGOL  4.30€
fajol & segol 2.JPG

Aquesta harmoniosa combinació ens ofereix un pa de sabor lleugerament àcid, amb molta personalitat i textura humida. Destaca pel seu alt contingut en fibra, la qual cosa fa que aquest pa tingui un alt poder saciant. El seu gran valor en midó resistent afavoreix la salut del colon i nodreix la flora intestinal. Una de les accepcions de la paraula sarraí és: “habitant del desert”. Ens comunica el valor de la solitud com a poder de transformació.

Ingredients: Farina integral de blat sarraí, farina de sègol integral, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal i massa mare de blat sarraí.
Format: motlle. Pes aprox: 850 gr

PA DE KAMUT  4.35€
kamut 3.JPG

Sabor lleugerament dolç. Característic pel seu color daurat. És un pa amb un alt valor energètic; recomanat per a nenes i nens, estudiants i esportistes. És un aliment ric en minerals i oligoelements, i en vitamines del grup E i B. A nivell simbòlic, els egipcis en pronunciar kamut es referien a l'ànima de la terra.

Ingredients: Farina de Kamut integral, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal i massa mare de cereals antics.

Format: Barrot. Pes aprox: 850 gr

PA DE PAGÈS  3.80€
pages 3.JPG

Pan de pagesPa tradicional català de crosta cruixent i molla tendra i alveolada. Baix en greixos per la seva massa mare de sègol, aportant gran quantitat d’omega 6 i omega 3.
Simbòlicament la paraula pagès ens vincula amb el sentiment de poble, de llogaret, amb el valor fonamental de les arrels de la terra.

Ingredients: Farina blanca de blat, aigua filtrada amb microceràmiques actives, sal artesanal i massa mare de sègol.

Format: Barrot i rodó. Pes aprox: 850 gr

bottom of page