


_JPG.jpg)
qUI SOM?
Massa Mare forn de Pa Ecològic SCCL és una cooperativa que vam crear al setembre de 2016 amb el propòsit de fer d'aquest ofici tot un Art, conscients i agraïts/des de totes les mans que fan possible que les nostres ofereixin un producte saludable i de qualitat.
Les subtileses del pastat, les complexitats i variacions de la fermentació, la fermesa i el tacte delicat durant el format, i la cura en el tall i la cocció de pans daurats són les habilitats que hem desenvolupat durant anys d'experiències i creixement.
L'acompanyament als processos vitals que el nostre llevat natural (massa mare) desenvolupa en tots els nostres pans, juntament amb la convicció que la producció agrària ecològica és l'única manera responsable i respectuosa de treballar la terra, ens permet fer del nostre treball una mica més que una professió: ens ofereix la possibilitat de portar al nostre dia a dia la nostra filosofia de vida.
Aquesta filosofia de vida la recollim en el concepte SALUT, entesa aquesta de manera holística i orgànica, experimentada no com una manca, sinó com una totalitat, com un estat individual, social i planetari de plenitud. En la nostra pràctica de fer pa i altres tasques pròpies de la cooperativa, interconnectem dos aspectes fonamentals de la vida: el personal i el relacional, amb la intenció de generar i co-crear els processos necessaris que ens acostin a aquest ideal de salut. Per provocar sinergies en aquesta orientació, enfoquem la nostra ment i cor en algunes accions que sentim necessàries:
Gaudir
Fent pa, com a motor vital i econòmic.
Organitzar-nos de forma horitzontal
Som un grup d'iguals a l'hora de drets i deures i en la presa de decisions.
Cuidar les relacions
Que establim amb les persones productores, proveïdores, intermediàries i consumidores (ja siguin nostres clients en la botiga, cooperatives, grups de consum i altres comerços que venen els nostres productes), que participen directa o indirectament en el nostre projecte.
Complir amb els principis ètics d'ecologia i proximitat
A partir d’aquests principis, triem els nostres ingredients i, per tant, els/les nostres productors/es i proveïdors/es.
En síntesi, posem l'Artesania i l'art del pa al Servei de la comunitat, amb l'objectiu que sigui benèfic per a les persones, per a la societat i per al planeta.